ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочався опалювальний сезон: тепло подають до шести бюджетних установ

Львівський портал

|

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», відповідно до листів-звернень підприємство подає опалення до шести бюджетних установ. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Незважаючи на те, що опалювальний сезон для бюджетних установ офіційно розпочнеться з 10 жовтня, наше підприємство вже сьогодні подає тепло до 6 будинків, які фінансуються з бюджету. Ми розуміємо, що є установи, які потребують збереження певної температури постійно. До прикладу, впродовж літа ми не припиняли подачу тепла до Обласної клінічної лікарні (вул. Чернігівська, 7), а з 15 вересня відновили подачу опалення до Оранжерейно-тепличного комплексу ЛНУ ім. І.Франка (вул. Черемшини,44), де є екзотичні рослини», – розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Також з 6 жовтня відновлено подачу опалення у навчально-реабілітаційний центр для дітей з вадами зору «Левеня» (вул. Володимира Великого, 71а та 87а), Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих (вул. Івасюка,31 смт. Винники), Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр (вул.Гашека, 2а).

Нагадаємо, ЛМКП «Львівтеплоенерго» у новому опалювальному сезоні 2011-2012р здійснюватиме подачу опалення до 1644 житлових будинків, гарячу воду до 1096 будинків, обслуговуватиме 142 заклади освіти та 47 установ охорони здоров’я.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *