ОСТАННІ НОВИНИ

Панькевич дізнався як австрійці переробляють сміття

Львівський портал

|

3-6 жовтня на запрошення української громади Австрії голова Львівської обласної ради Олег Панькевич разом з делегацією перебував у Відні. Про це повідомили у прес-службі Львівської облради.

До складу делегації увійшли депутати Львівської обласної ради: секретар комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв`язків з українцями за кордоном Ярослав Кравченко та Володимир Тістик, який представляє комісію з питань екології, природних ресурсів та рекреації, а також начальник управління економічного аналізу та прогнозування Львівської облради Андрій Бондаренко та секретар Тернопільської міської ради Ігор Турський.

У Відні представники Львова та Тернополя ознайомилися з роботою Віденського муніципалітету, організацією руху та роботою громадського транспорту у місті, побували на сміттєпереробному заводі та на річці Дунай, де ознайомилися із системами заходів для боротьби з повінню, дізналися основні правила, що регулюють туристичну діяльність, а також  про те, як в Австрії використовують альтернативні джерела енергії.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *