ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий заманює одеситів до Львова

Львівський портал

|

Сьогодні вранці в Одеській міській раді відбулась зустріч міського голови, львівських та одеських туроператорів. Зокрема, свої пропозиції для одеситів презентувало 5 туроператорів, а з боку одеських – було 15 туристичних операторів. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Для нас велика честь бути в Одесі. Місті, яке пам’ятаю з дитинства. Хоч ми 20 років живемо в одній країні, але погано знаємо один одного.

Ми маємо практику робити дні Львова в інших країнах. Але тепер приємно, що з Одесою ми домовились про нову традицію – робити дні Львова в Одесі і дні Одеси у Львові. Щоб хоч трішки більше показати Вам Львів. Щоб Ви приїхали у наше місто і отримали незабутні враженні. І можливо закохались у Львів», – зауважив Андрій Садовий.

Презентував промоційні проекти та головні події міста заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів. Він розповів про філософію та головні родзинки Львова у 2012 році.

Свої пропозиції щодо турів до Львова та Карпат представила агенція «Клуб мандрівників», агенція «L- Travel». Про розвиток харчового індустрії у Львові розповів ресторатор Вардкес Арзуманян.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *