ОСТАННІ НОВИНИ

Цимбалюк не робить кар`єру через секс

Львівський портал

|

“Міс Україна-Всесвіт-2006” Інна Цимбалюк заявила, що не хоче будувати кар`єру через ліжко та з заздрістю дивиться на вагітних жінок. Про це Цимбалюк розповіла в інтерв`ю E-motion.

Інна зізналася, що із захопленням дивилася конкурс “Міс Всесвіт-2011”, де цього року українка Олеся Стефанко посіла друге місце.

“Не можна говорити, що всі дівчата йдуть через ліжко. Розумієте, хтось із кимось знайомий, хтось чиясь дочка, дівчина чи просто подруга. Також бувають випадки, коли дівчина навіть не знає, як виглядає її покровитель, який і замовив за неї слово організаторам”, – спробувала “відмазати” своїх “колег” Інна, відповідаючи на питання, чи всі міс перемагають через колуари.

Сама ж Цимбалюк божиться, що не використовує секс як засіб просування по кар`єрних сходах. “Ні. Для мене це неприйнятно”, – відрізала вона.

Є у Інни й своя думка на рахунок того, чи треба дівчатам-моделям бути розумними.

“Для того щоб навіть вдало вийти заміж, вже потрібен мозок. Тому що на дурненьку жоден багатий чоловік не поведеться. А створити хорошу сім`ю – це вже велика справа. Що ж до професійних якостей, то розумних дівчат-моделей доволі багато. Це і Влада Литовченко і, врешті-решт, я. Я не зникла, я продовжую щось робити і працювати на телебаченні. Для мене на сьогодні це досягнення”, – сказала Інна.

Також Цимбалюк зізналася, що в ній вже прокидається потяг до материнства.

“Останнім часом я постійно бачу вагітних жінок, яким я заздрю білою заздрістю, і можу собі лише уявити, який це чудовий стан. Я не проти сама опинитися в ньому, і як у будь-якої нормальної дівчини у мене в планах є і заміжжя, і сім`я. Але поки що не визначений той самий претендент”, – зауважила Інна.

ТСН

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *