ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні в Одесі стартують Дні Львова

Львівський портал

|

Сьогодні та завтра в Одесі пройдуть Дні Львова, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. В рамках програми – зустріч зі студентами та туроператорами, презентації книжок, виступи театру та джазового квартету, дегустації львівського шоколаду, розповсюдження ексклюзивних листівок «Зустрінемось у Львові». Також в рамках святкувань одесити отримають подарунок від львів’ян – скульптуру «Львівського Лева-паяца» .  

Участь  у днях Львова в Одесі також  бере міський голова Львова Андрій Садовий, що зустрінеться сьогодні о 13.00 год зі студентами Одеського національного університету ім.. Мечникова, після чого відбудеться відкрита лекція заступника мера Львова Василя Косіва про розвиток туризму у Львові. Паралельно о 13.00 год у Одеському національному політехнічному університеті відбудеться виступ відомого львівського львовознавця Ілька Лемка перед одеськими студентами.  

Протягом  цілого дня на вул. Дерибасівській проходитимуть  акції від львівського шоколаду, експонуватиметься виставка львівських ляльок «Ляльковий світ», а для усіх одеситів волонтери роздаватимуть  безкоштовні ексклюзивні листівки «Зустрінемось у Львові».

Окрім того, одеським школярам гімназії №2 передадуть книжки про історію та традиції Львова, а о 17.00 год сьогодні в Одеській центральній міській бібліотеці імені Івана Франка відбудеться зустріч із львовознавцем Ільком Лемком, де також буде презентовано нові та вже існуючі книжки про Львів.

     З 16.00 год на вул. Дерибасівській місто лева покаже і свій джазовий потенціал – виступатиме львівський джазовий квартет. А родзинкою святкувань о 20.00 год сьогодні стане вулична вистава «Глорія» театру «Воскресіння». Вже після вистави о 21.15 год на площі в небо буде запущено повітряні вогняні кулі «Львів відкритий для світу», що символізуватимуть п’ять веж, які є на промоційному логотипі Львова.

     Окрім того, зранку відбудеться зустріч  міського голови Львова Андрія Садового, представників львівського бізнесу  із одеськими туристичними операторами, на якій буде презентовано та домовлено про спільні промоційні проекти двох міст.

     Також в рамках святкувань протягом місяця у Одесі вже розміщено білборди та сіті-лайти із закликом «Запрошуємо  до Львова», а у кінотеатрах транслюється промоційний ролик «Львів. З ним  варто познайомитись».

     Нагадаємо, що минулого року Львів відвідало близько 1 млн туристів. Понад 60% туристів – це туристи з України. Згідно зі стратегією конкурентоспроможності Львова, що розроблена компанією «Монітор груп» та Львівською міською радою, туризм та ІТ-технології є двома ключовими пріоритетами розвитку міста.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *