ОСТАННІ НОВИНИ

Власники «Криївки» звинуватили Садового у рейдерстві

Львівський портал

|

 Львівський Холдинг Емоцій «!ФЕСТ», якому  належить  найбільш відвідуваний у Європі ресторан «Криївка», а також такі знамениті  заклади, як «Мазох-кафе», «Дім легенд», «Львівська майстерня шоколаду» і т.д – зазнав відвертої рейдерської атаки з боку міського голови Львова Андрія Івановича Садового. Про це йдеться в повідомленні компанії.

«Міський голова Львова за допомогою маніпуляцій, введення в оману політичних партій, судової гілки влади, силових структур та окремих високопосадовців з Києва, систематично поширював неправдиву інформацію про Холдинг Емоцій «!ФЕСТ», спонукаючи тим самим зазначені органи до неправомірних дій» – зазначено у повідомленні.

 Зокрема, йдеться про заклад «Перша Львівська грильова ресторація М’яса у Справедливости» у Бернардинському дворику. «Незважаючи на надані юристами компанії усі необхідні документи на функціонування об’єкту (в тому числі і дозволи, завірені Львівською міською радою!) представники виконавчої служби, міліції та влади міста Львова брутально зруйнували ресторан» – зазначено у повідомленні.

 Як зазначено у повідомленні,  холдинг Емоцій «!ФЕСТ» оскаржуватиме дії  міського голови та вищезгаданих органів  у всіх інстанціях, згідно з українським  законодавством. Окрім цього, компанія звертатиметься і до європейських судових установ.

«Холдинг Емоцій «!ФЕСТ» офіційно звертається  за захистом до лідерів усіх політичних партій, яким не байдуже майбутнє обличчя  Львова. Адже у випадку подальшого свавілля міського голови без роботи залишаться понад 650 львів’ян, а заклади, які сьогодні є обличчям Львова («Криївка», «Львівська майстерня шоколаду», «Гасова лямпа» тощо) просто припинять своє існування. З огляду на це, розмови про інвестиційний клімат у Львові та європейські підходи львівської влади до бізнесу – залишаться не більше, ніж дешевим піаром мера» – підкреслено у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *