ОСТАННІ НОВИНИ

Водіїв матюкала охорона Литвина

Львівський портал

|

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин підтвердив, що це співробітники його кортежу розбили дзеркало машині, яка не встигала з`їхати з дороги під час руху кортежу. Коментуючи інцидент в ефірі телеканалу ТВі, він уточнив, що “не знав” про такі дії співробітників.

“Я з цього приводу хочу сказати, що журналісти провели, так би мовити, блискучий експеримент, блискучу спецоперацію. Красиво підставилися”, – зазначив він. При цьому Литвин уточнив, що “це не знімає відповідальності з тих людей, з ким ти працюєш”.

“Я принагідно публічно складаю вибачення з приводу тих інцидентів, про які я абсолютно не знав. І розумію, що з цього потрібно зробити відповідний висновок… Приношу вибачення за тих людей, з якими я працюю”, – додав він.

Як відомо, раніше журналісти програми “Знак Оклику” повідомили, що охорона прем`єра Миколи Азарова розбиває дзеркала машин, які не встигають з`їхати з дороги під час руху кортежу.

“Якщо не встиг – затискають автомобілі супроводу, з вікон вилазять люди в погонах і б`ють даїшним жезлом по вікну. “Вправо, б**дь, я говорю!” Лише наздоганяє мікроавтобус з маячками, з розсувної двері на ходу витягується УДО-вець, і з розмаху б`є по дзеркалу, виламуючи його в протилежний бік”, – описав ситуацію журналіст Костянтин Усов.

Охорона прем`єра заявила, що не має відношення до інциденту за участю кортежу високопосадовця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *