ОСТАННІ НОВИНИ

Здоровий спосіб життя популяризуватимуть серед студентів

Львівський портал

|

Акції із промоції здорового  способу життя  прийдуть до студентських гуртожитків, повідомляє прес-служба Львівської міськради. Сьогодні, 6 жовтня, перша акція із популяризації спорту відбудеться між 2-им і 3-ім гуртожитком університету Франка на вулиці Медової Печери.

У програмі заходу – лише найпопулярніші серед молоді види спорту: показові виступи та майстер-класи від федерації флорболу, спідмінтону, бойового гопаку, теквондо, студії сучасного танцю «Рестарт», і збірної України з брейк-дансу «West Da Crew». Кожен студент зможе відчути себе спортсменом та здійснити свій задум, на який ніколи не вистачало часу – зайнятись спортом. Спортивна атракція триватиме з 15.00 до 17.00 год.

«Часто  молоді люди приїжджають до Львова з маленьких містечок і перестають займатися спортом. Причина полягає в тому, що вони не знають, де це можна робити. Тому ми й запрошуємо спорт до гуртожитків, де студенти зможуть отримати буклети з корисною інформацією. Брак часу для занять фізичною культурою – це лише відмовка. Адже спорт не лише дарує людині здоров’я, а й робить її успішною в житті. Роки молодості дані нам не  для того, щоб їх марнувати, а для того, щоб провести їх яскраво», – каже координатор акції Володимир Теслюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *