ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудуться майстер-клас для барменів та кельнерів

Львівський портал

|

З жовтня розпочинається навчання для барменів та кельнерів в Галицькій школі гостинності. Майстер-класи проводитиме австрійська спеціалістка в сфері готельного та ресторанного бізнесу Мішель Дізель. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Мішель Дізель проведе три майстер класи 6, 7 та 8 жовтня. Вони проходитимуть під гаслом «Готуємось до ідеальної вечірки». Майстриня розповість усе про гарячі напої та вино, навчить готувати та подавати класичні барні коктейлі.

Для участі у навчанні потрібно заповнити анкету, яка знаходиться на офіційному сайті приймаючого міста www.uefaeuro2012.lviv.ua (в розділі Заходи) та надіслати за адресою [email protected].

Програма навчань:

6 жовтня

11.00-18.00

 

Гарячі напої. Майстер-клас для барменів і кельнерів

 

 

Барменський Центр Promix, вул. Смаль-Стоцького 17

7 жовтня

11.00-18.00

 

Все про вино. Практика подавання. Майстер-клас для кельнерів

 

 

Галицька Школа Гостинності, вул. Левицького 67, кімн. 403

8 жовтня

11.00-18.00

 

Класичні барні коктейлі. Майстер-клас для барменів

 

 

Клуб Rafinad People, вул. Руданського 1

Довідка

Мішель Дізель родом із Австрії. На Батьківщині викладає практичні та теоретичні заняття в професійній школі туризму. Має понад 15 років професійного досвіду роботи в готельному та ресторанному бізнесі (в ресторані та на барі). Працювала у 5-зірковому готелі Zürserhof в Цюрсі (Арльберг), американському шоу-барі Monkey Circus в Фельдені (Каринтія), а також у клубі Take Five в Кітцбюелі (Тіроль).

На сьогоднішній день вона, передусім, приймає участь у заходах у сфері барного обслуговування, а також виконує функції супервайзера. Обслуговує одні з найбільш знакових заходів, які проводяться у Австрії, а саме: європейський тиждень пива Harley Davidson, вечірки Kitz’n’Glamourparty в Кітцбюелі та Мюнхені, етап Кубка Світу з гірських лиж Hahnenkammrennen, тенісний турнір АТР в Кітцбюелі, міжнародну вечірку клубів Take Five в Зальцбургу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *