ОСТАННІ НОВИНИ

Збільшено тариф на теплову енергію для бюджетних та інших споживачів

Львівський портал

|

Відповідно до Постанови №155 Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України, збільшено тариф на теплову енергію для бюджетних організацій та інших споживачів (підприємств, організацій, суб’єктів підприємницької діяльності – фізичні особи). Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Відтепер вартість теплової енергії для централізованого гарячого водопостачання (підігріву води) становитиме: для потреб бюджетних установ – 713,28 грн. за 1 Гкал (без ПДВ); для потреб інших споживачів – 735,25 грн. за 1 Гкал (без ПДВ).

Вартість умовно змінної частини двоставкового тарифу на теплову енергію для централізованого опалення та на інші потреби становитиме: для потреб бюджетних установ – 612,93 грн. за 1 Гкал (без ПДВ); для потреб інших споживачів – 650,37 грн. за 1 Гкал (без ПДВ).

Постанова набрала чинності 1 жовтня цього року.

Довідка

Тарифи на теплову енергію для централізованого гарячого водопостачання (підігріву води), відповідно до рішення №345 ЛМР від 22.05.2009р., були такими: для потреб бюджетних установ – 542,92 грн. за 1 Гкал (без ПДВ); для потреб інших споживачів – 572,02 грн. за 1 Гкал (без ПДВ).

Вартість умовно змінної частини двоставкового тарифу на теплову енергію для централізованого опалення та на інші потреби становила для потреб бюджетних установ – 448,70 грн. за 1 Гкал (без ПДВ); для потреб інших споживачів – 486,97 грн. за 1 Гкал (без ПДВ).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *