ОСТАННІ НОВИНИ

“Львів-ТБ” оскаржить рішення Нацради в суді

Львівський портал

|

Телекомпанія “Львів-ТБ” оскаржуватиме рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення про позбавлення частот на мовлення. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив в.о.директора телекомпанії “Львів-ТБ” Макисим Ощіпко.

“Ми готуємо апеляцію на це рішення до Київського адміністративного суду про визначення протиправним рішення Нацради про визначення переможця на чотиригодинне мовлення на 12-му каналі у Львові” – сказав він.

Перший заступник голови Львівської облради Петро Колодій зауважив, що облрада як засновник компанії підтримає телевізійників. На його думку, рішення Нацради має і політичний підтекст, бо без ефіру залишилася компанія, котра доносила до жителів області альтернативну точку зору про події в регіоні, натомість передали цей час цілком лояльній до виконавчої влади ЛОДТРК.

За словами Ощіпка, “Львів-ТБ” має припинити мовлення за 24 години від часу визначення переможця на їх частоти, відтак це може статися сьогодні. Щоправда, зараз тривають узгодження з ЛОДТРК, щоби в ефірі не виникли “чорні діри”, тому Ощіпко не виключає, що ще певний час компанія може продовжити мовлення.

Натомість голова бюджетної комісії Ярослав Качмарик зауважив, що тепер під великим питанням опинилися прямі телетрансляції сесії Львівської облради, які раніше здійснювалися в рамках ефірного часу саме “Львів-ТБ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *