ОСТАННІ НОВИНИ

У Сколе пройдуть урочистості з нагоди 69-ої річниці створення УПА

Львівський портал

|

Товариство пошуку жертв війни “Пам’ять” запрошує жителів Сколівського району взяти участь у заходах з нагоди 69-ої річниці створення Української повстанської армії 9 жовтня у райцентрі Сколе. Про це йдеться в повідомленні товариства.

На цей день запланована урочиста хода учасників ОУН-УПА, членів клубів з військово-історичної реконструкції, віче пам’яті та театралізоване військово-історичне дійство “Бій відділів УПА проти підрозділів військ НКВД “.

«Загалом товариство пошуку жертв війни «Пам`ять» ставить перед собою завдання провести подібні заходи у всіх райцентрах Львівщини і таким чином підтримати та вшанувати покоління, що брало участь в цих подіях, а також спонукати молодих людей цікавитися та вивчати історію свого краю» – каже голова «Пам`яті» Любомир Горбач.

Урочисті заходи з нагоди 69-ої річниці створення УПА минулого тижня вже відбулися в місті Жидачеві, Львівської області, а 16 жовтня відзначення заплановано у Львові.

Збір учасників урочистої ходи присвяченої створенню УПА у місті Сколе заплановано 9 жовтня о 11:30 год. біля церкви Пресвятої Богородиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *