ОСТАННІ НОВИНИ

“Свобода» співпрацюватиме у Раді з БЮТ і «Фронтом змін»

Львівський портал

|

ВО “Свобода” буде співпрацювати з партіями “Батьківщина” і “Фронт змін” в парламенті. Про це заявив лідер партії “Свобода” Олег Тягнибок в ефірі телеканалу ТВі.”Я наголошую на тому, що наша партія, як партія ідеологічна, вона зацікавлена в тому, щоб було зреалізована наша програма. Хто цю програму зреалізує, чи ми, чи ті, хто прийдуть після нас не має ніякого значення”, – запевнив він.

Тягнибок зазначив, що будь-яке об`єднання політичних сил можливо тільки за двома базовими принципами: коли є спільна ідеологія. І коли є “так звана внутрішня люстрація, яка дозволить, або унеможливить, проходження зрадників чи тушок в парламент”.

“Зараз ми маємо спільну мету: це є боротьба проти режиму Януковича. І це означає тільки одне, що треба правильно розробити стратегію боротьби з режимом, але не тільки на етапі боротьби, але й вже пізніше під час роботи в парламенті”, – заявив він.

“На березі треба про такі речі домовлятися”, – додав політик.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи готова “Свобода” співпрацювати з “Батьківщиною” і “Фронтом змін” в майбутньому парламенті, увійшовши в якусь більшість, Тягнибок заявив: “Звісно”.

Політик розповів, що наразі його партія, яка входить до Комітету опору диктатурі, пропонує розробити план спільних дій під час виборів до парламенту і майбутньої роботи в ньому.

 

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *