ОСТАННІ НОВИНИ

Циклон “переніс” свято сиру і вина

Львівський портал

|

У зв’язку з повідомленням гідрометцентру про різке наближення циклону на місто Львів, ІІ Свято сиру і вина переноситься на два тижні. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Щодня на Святі сиру та вина 21-23 жовтня гості зможуть відвідати великий Ярмарок сирів та вина, на котрому будуть представлена продукція як великих виробників та імпортерів, так і регіональні органічні продукти.

Окрім смакування та продажу ІІ Свято сиру та вина запропонує приготувати різноманітні сирні страви самостійно і усією родиною. Таку можливість матимуть усі гості, що відвідують кулінарні майстер-класи, котрі будуть проводити: найвідоміша кулінарка України Даша Малахова, відомий музикант-гурман – Тарас Чубай та львівські ресторатори.

Другий день свята буде присвячений одному з найулюбленіших десертів багатьох – Сирнику. В цей день на святі буде представлено найширший вибір смачних сирників від різноманітних виробників. Відбудеться випікання Гігантського Львівського Сирника за давніми рецептами, спільно з рестораторами Львова. Потім відбудеться частування усіх гостей свята.

Протягом усіх днів свято запропонує велику Інтерактивну програму для усієї родини. Дітей розважатимуть інтерактивні інсталяції від польського театру Wagabunda, а на сцені у денній програмі дітям буде запропоновано розваги, фокуси та конкурси від клоунів та акробатів.

Окрім постійно діючих атракцій, кожного дня свята гостей чекає особлива вражаюча шоу-програма. Останній день свята буде присвячений Грузії – країні, що виготовляє чи не найкраще вино в світі. Цього дня гостей чекає виступ Грузинського Державного Академічного ансамблю «Erisioni» у Львівській опері. Ансамбль представить шоу-програму «Georgian Treasure» – «Грузинські скарби». Ансамбль протягом двох годин представить на сцені грузинську народну музику і танці у неповторних національних костюмах, що відображають національний характер і душу різних куточків Грузії.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *