ОСТАННІ НОВИНИ

Осінній Lviv Fashion Week пройде в кінці жовтня

Львівський портал

|

Осінній Тиждень моди весна-літо 2012 відбудеться у Львові 25-30 жовтня. Традиційно модний тиждень проходитиме у виставковому центрі Shuvar-Expo, що на вул.Хуторівка, 4б. Про це у коментарі «Львівському порталу» розповів організатор Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько.

Львівський тиждень моди, за його словами, розпочнеться з відкриття спеціального фото-проекту. 26-27 жовтня відбудеться покази колекцій студентів Львівської національної

академії мистецтв – ЛНАМ-fashion та нового проекту In Avant Garde. «Це новий і цікавий проект, адже будуть представлені авангардні колекції студентів. Ці два проекти проходитимуть на новому майданчику Львівського тижня моди – у ТЦ «Інтерсіті», що на вул. Чорновола,67г. Можливо, якщо не буде дуже холодно, то ми проведемо один показ – In Avant Garde – на самій стоянці», – розповів львівський дизайнер.

Крім того, традиційно під час Тижня моди у Львові відбуватиметься конкурс «Саботаж». «Участь у цьому конкурсі візьмуть дуже сильні колекції. Заявок на конкурс було подано досить багато. І лише 17-18 колекції увійдуть у фінал конкурсу», – зазначив Петро Нестеренко-Ланько.

Також, за словами дизайнера, на осінньому тижні моди буде багато дизайнерів з Європи, а саме з Латвії (вперше), Сербії (вперше), Польщі, Білорусії, Росії та з інших країн. Lviv Fashion Week буде насичений і українськими дизайнерами, серед яких буде Роксолана Богуцька та Оксана Муха, які представлятимуть свої колекції в останній день показу моди.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *