ОСТАННІ НОВИНИ

Кличко балотуватиметься в президенти

Львівський портал

|

Віталій Кличко, лідер партії “УДАР” відмовився від боротьби за пост мера Києва і балотуватиметься одразу в президенти. Про це повідомляє Цензор.нет, посилаючись на джерело в керівництві партії “УДАР”.

Таке рішення відомий спортсмен і політик прийняв після зустрічі з бізнесменом Віктором Пінчуком. Пінчук запропонував розкручувати Кличка як загальнонаціонального лідера і лідера всеукраїнської партії.

“Участь у локальних виборах може перешкодити Віталієві в загальнонаціональній кампанії, як технічно, так і іміджево”, – відмітили в керівництві партії.

Віктор Пінчук запропонував свою концепцію роботи з медіа і свою команду технологів. Це вже привело до зачистки у виборчому штабі партії “УДАР”: прес-секретар партії Лариса Мартюшева минулого тижня була відправлена у відставку.

Крім того, причиною рішення Віталія Кличка зосередитися на загальнонаціональній кампанії стали останні соціологічні опитування.

“Якщо в загальноукраїнському рейтингу Кличка ми бачимо хорошу динаміку, то в Києві такий ріст відсутній”, – зазначило джерело.

Раніше Віталій Кличко заявив, що нічого спільного з ПР не має і співпрацювати з цією партією не планує. На його думку, Києву потрібні вибори мера, в яких Кличко мав намір брати участь.

Цензор, ТСН

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *