Львів’ян просять повідомляти про випадки паління у громадському транспорті

Львівський портал

|

Асоціація перевізників «Львівський пасажирський транспорт» спільно з управлінням транспорту і зв’язку ЛМР розпочинають боротьбу з палінням у громадському транспорті і звертаються до львів’ян з проханням повідомляти про випадки паління у маршрутних автобусах. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«На жаль, паління в салоні автобуса для нас стало звичайним явищем, на яке майже ніхто не звертає уваги. І це – дійсно біда», – зазначив заступник начальника управління транспорту і зв’язку Андрій Білоус.

«Для того, що готуватись до тих вимог, які представлені в Положенні про проведення конкурсу на визначення перевізника, ми хочемо зініціювати акцію, як перший крок до надання якісних послуг у громадському транспорті. Водій в салоні транспортного засобу має поводитись відповідним чином, для того, щоб надавати якісні послуги. Перший крок – це боротьба з курінням в транспортних засобах. Кожен пасажир міг би зафіксувати навіть на мобільний телефон водія, який палить у салоні автобусу, тим самим порушує вимоги Положення, і надіслати це фото на електронну пошту управління транспорту і зв’язку, а також вказати час, номер маршруту та номерний знак транспортного засобу», – повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Микола Жук.

Фотографію водія, що палить в салоні автобусу, необхідно надіслати на електронну пошту управління транспорту і зв’язку – [email protected]. Далі фотографія буде передана директору компанії-перевізника і на водія, який палив за кермом, будуть накладена дисциплінарна відповідальність.

«Зараз проблема паління за кермом вирішується точково. Ми мусимо вирішити це питання повністю і в цьому сподіваємось на допомогу львів’ян. Крім того, часто трапляються випадки, коли водій говорить по мобільному телефону, в цей же час керуючи транспортним засобом – це також порушення і про це також треба повідомляти», – зазначив голова асоціації «Львівський пасажирський транспорт» Роман Лобода.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *