ОСТАННІ НОВИНИ

Долю виконкому буде вирішено завтра

Львівський портал

|

Текст ухвали про розпуск виконавчого комітету Львівської міської ради, за яку депутати проголосували минулого четверга на засіданні сесії, міський голова Львова Андрій Садовий ще не бачив, але каже, що має її отримає завтра. Про це він зазначив на виїзному брифінгу.

«Я ще ухвали не отримував. Завтра я цю ухвалу отримаю і завтра я оприлюдню своє рішення», – сказав мер Львова.

Чи буде Андрій Садовий ветувати цю ухвалу, він ще не знає, каже, що мусить спершу її побачити. «Я мушу подивитися цю ухвалу, бо з голосу декілька ухвал було проголосовано, а тексту тих ухвал я не бачив. Тому я розумію, емоції емоціями, а треба працювати. Я подивлюся на ці ухвали, тим паче це не є для мене якісь суттєво важливі рішення. Все одно ми будемо виконком доукомплектовувати, бо хочу, щоб там були наші львівські ректори. Це «Політехніка», це університет Франка, це Католицький університет. А це суттєво підвищить рівень виконкому, бо ті рішення, які готує виконком, ректори зможуть дати на факультети для вивчення. А відтак ці рішення будуть ще глибше і якісніше розглянуті», – додав А.Садовий.

Нагадаємо, ініціатором розпуску виконкому стала фракція ВО “Свобода”, яка звинуватила виконавчі органи міської влади у небажанні скасувати двоставковий тариф на центральне опалення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *