ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович видаватиме «Вітіну тисячу»

Львівський портал

|

Президент України Віктор Янукович доручив уряду розробити найближчим часом механізм повернення громадянам заощаджень Ощадбанку СРСР. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції у Варшаві. 

За його словами, він висловив уряду свою точку зору з приводу питання повернення знецінених заощаджень СРСР. 

«Я сказав уряду, що мене не задовольняє те, що в бюджеті не вистачає грошей, тому я поставив завдання, щоб до кінця цього року ми разом з урядом, з Національним банком знайшли, врешті-решт, механізм і ввели його системно і почали цей процес», – сказав президент. 

Він підкреслив, що потрібно відновити облік вкладів тощо. 

«Ми зобов´язані повернутися до цього питання, це наш обов´язок перед старшим поколінням. І я хочу сказати про це людям, щоб люди про це знали, що я про це пам´ятаю. І обов´язково ми повернемося до вирішення цього питання найближчим часом», – сказав президент. 

Він пообіцяв, що це питання буде вирішуватися системно і публічно.

«Підхід буде таким, щоб він не знищив цю справу, а щоб ми мали можливість дійти до логічного завершення», – сказав Янукович. 

Нагадаємо, раніше, в Міністерстві фінансів заявляли, що компенсація знецінених вкладів радянського «Ощадбанку» буде відновлена ​​в разі наявності додаткових коштів у державному бюджеті. 

«УНІАН»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *