ОСТАННІ НОВИНИ

Під час Євро даішники працюватимуть з двома видами радарів

Львівський портал

|

В Україні під час Євро співробітники Державтоінспекції будуть контролювати швидкість та дотримання правил дорожнього руху за допомогою радарів «ТруКам» та «Візир». Про це у коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» розповів заступник начальника Управління ДАІ МВС України Володимир Резніков.

«Один з приладів «ТруКам» американського виробництва, фіксує дані за допомогою лазерного наведення. Зараз ми опрацьовуємо питання, щодо нового способу фіксації швидкості без зупинки автомобіля, використовуючи цей прилад, – фотофіксація порушення. Під час Євро-2012 співробітники також будуть використовуватися прилади «Візир» російського виробництва», – сказав він.  
Як пояснив Володимир Резніков, прилад «Візир» встановлять в патрульному автомобілі міліції, який буде рухатися у транспортному потоці і фіксувати швидкість попутних та зустрічних авто. Із «ТруКамом» працюватимуть фахівці ДПС на дорогах. Інформація, яку отримує прилад, не підлягатиме знищенню. Після того, як камера зафіксує перевищення швидкості, співробітник зупинятиме водія, ознайомить його з показами приладів та складає протокол про порушення правил дорожнього рух.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *