ОСТАННІ НОВИНИ

Голову водійської комісії затримали на хабарі

Львівський портал

|

Оперативники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю Львівщини упіймали на хабарі голову водійської комісії однієї з районних поліклінік, повідомляє СГЗ ГУМВСУ у Львівській області. Спритниця вимагала та отримала 1 600 гривень за пришвидшення у оформленні медичних документів.

«До міліції звернувся підприємець, який повідомив, що голова водійської комісії всіляко затягує видачу медичних книжок та довідок і, фактично, вимагає у нього хабар. Аби отримати необхідні документи, чоловіку довелось заплатити їй «кругленьку» суму», – розповів керівник відділу УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області Назар Сумало.

Тільки одержавши «винагороду», голова комісії стала більш говіркою і вже наступного дня віддала підприємцю всі необхідні документи. Втім, скористатися «заробленим» не встигла – через кілька хвилин до її робочого кабінету ввійшли правоохоронці. Жінку затримали.

Проти неї вже порушили кримінальну справу за ст.368 ч.1 КК України («Одержання хабара»). Розслідування триває. Правоохоронці наразі з’ясовують, як часто спритниця отримувала хабарі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *