ОСТАННІ НОВИНИ

Військова прокуратура судиться з бізнесменами, які не платять за оренду

Львівський портал

|

Військова прокуратура Львівського гарнізону, захищаючи інтереси держави, звернулася до Господарського суду області щодо стягнення орендної плати та земельного податку з ТзОВ «ТВД» згідно з умовами угоди. Про це повідомив прес-секретар прес-секретар військового прокурора Західного регіону України Микола Гуцуляк.
За даними прокуратури, між товариством з обмеженою відповідальністю «ТВД» та Львівською квартирно-експлуатаційною частиною району (КЕВ) укладено договір оренди нерухомого військового майна, розташованого у Львівському гарнізоні – загальною площею 735, 9 м. кв.. ТзОВ «ТВД» також зобов’язане щомісячно компенсувати КЕВ кошти у розмірі частини податку на землю пропорційно площі землі, яку займає здане в оренду нерухоме майно, а також прилегла до будівлі чи споруди земельна ділянка площею 0,85 га..

Проте, ТзОВ «ТВД», всупереч вимогам договору, в повному обсязі з КЕВ не розрахувалося.

Військова прокуратура Львівського гарнізону звернулася до Господарського суду Львівської області з метою стягнути з ТзОВ «ТВД» на користь держави суму заборгованості в розмірі 53768 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *