ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові утворили найдовший в Україні весільний кортеж із «горбатих запорожців»

Львівський портал

|

Сьогодні у Львові було встановлено новий рекорд – утворили найдовший весільний кортеж із «горбатих»  «Запорожців». Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, цей рекорд було внесено до «Книги рекордів України».

У кортежі налічили 23 «Запорожці». Для цього з’їхалися фани українського ретро-автомобіля з Львівщини та інших міст західної України. Кортеж став подарунком від клубу для двох його членів, які сьогодні одружувалися – Мар’яни та Остап.

Молодят привітали Кавові Король і Королева, співачка Людмила Ясінська та міський голова Львова.

«Створення молодої сім`ї – це велика радість для України. Сім’я – це святе. З точки зору свого десятилітнього досвіду подружнього життя, я можу порадити чоловікові завжди слухати свою дружину, ніколи з нею не сперечатися. Це вам продовжить щасливе життя на багато років і збереже мільярди нервових клітин. А дружині я хочу побажати, щоб ви свого чоловіка завжди любили, сприймали його таким, який він є. Будьте щасливі і нехай вам все складається, а ми завжди будемо вас підтримувати», – привітав молодят міський голова Андрій Садовий.

Також мер міста подарував молодятам срібну монету із зображенням п’яти веж міста. 

Нагадаємо, що попередній рекорд весільного кортежу із «Запорожців» налічував 9 автомобілів і був встановлений на весіллі Ані та Тараса 19 липня 2009 року.

 

Фото “Комсомольська правда”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *