ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський банківський інститут став «Обличчям Львова 2011»

Львівський портал

|

Вперше, за 12 річну історію конкурсу, вищий навчальний заклад вийшов у фінал конкурсу «Обличчя міста 2011», організаторами якого є Львівська міська рада та Львівська торгово-промислова палата. Про це повідомляє прес-служба УБС НБУ.

Львівський інститут банківської справи УБС НБУ виявився найсильнішим у номінації «Львів інноваційний». Зокрема, особливу увагу компетентного журі заслужила наукова тема: „Удосконалення управління людськими ресурсами в умовах інноваційної економіки”, що виконувалась на кафедрі економіки та управління персоналом у 209-2011 році під керівництвом д.е.н., проф. Любов Семів.

Мета роботи: на основі експертного соціологічного опитування розкрити бачення банківськими працівниками стану використання людських ресурсів у призму ціннісних орієнтацій в інноваційній економіці. У науковому звіті визначено особливості мотивації праці персоналу як носіїв інтелектуального капіталу; розкрито розуміння ними сучасних аспектів мотивації, творчості у банківській діяльності, необхідності неперервної освіти, мобільності в умовах переходу до інноваційної економіки.

Отримані результати науково-дослідної теми були використані при розробці стратегії Львівщини до 2015 року, широко використовуються при розкритті тем з дисциплін, які викладаються для студентів напряму «Управління персоналом та економіка праці» і дозволяють підготувати справжніх управлінці 21 століття.

Конкурс «Обличчя міста» проводиться серед промислових та торговельних підприємств, банків, будівельних та транспортних фірм, страхових компаній, готелів, туристичних агенцій, ресторанів, кав’ярень, сервісних та інших підприємств та компаній Львова. Його проведення стало доброю традицією бізнесового життя міста. В номінаціях конкурсу традиційно визначають найкращі підприємства міста, які є візитними картками Львова та по праву заслужили повагу громади міста та довіру ділових партнерів. Відзнака конкурсу «Обличчя міста» є важливою та значною для підприємств-переможців як визнання гідного продовження кращих традицій галицького підприємництва.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *