ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров обіцяє будівництво 2 тис. км доріг

Львівський портал

|

Кабінет Міністрів забезпечить у 2012 році фінансування будівництва двох тисяч кілометрів автомобільних доріг. Про це прем`єр-міністр України Микола Азаров заявив сьогодні на брифінгу у Волинській області. Про це УНН повідомили у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

“У минулому році ми ввели в експлуатацію близько 1 тис. км автомобільних доріг. Цьогоріч – 1,5 тис. км. На наступний рік Президент ставить завдання перед Урядом забезпечити фінансування і будівництво 2 тис. км доріг”, – сказав М.Азаров.

Глава уряду також наголосив, що протягом найближчих років основні магістралі будуть перетворені на якісні європейські транспортні коридори.

Нагадаємо, сьогодні на Волині з робочою поїздкою перебуває Микола Азаров. У програмі його візиту – вивчення технологій вирощування великої рогатої худоби Волинської м’ясної породи у ТзОВ “Зоря” та ТзОВ “Прометей” Ковельського району, церемонія відкриття відремонтованої ділянки автомобільної дороги державного значення М-07 Київ-Ковель-Ягодин протяжністю 27 км, ознайомлення з ходом будівництва другої черги та роботою міжнародного автомобільного пункту пропуску “Ягодин”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *