ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік вчинив спробу самоспалення

Львівський портал

|

Житель Львівщини вчинив спробу самоспалення під приміщенням Львівської обласної адміністрації та облради. Про це «Львівському порталу» повідомили очевидці події. Невідомий підійшов до будівлі близько шостої вечора, вилив на себе рідину і запалив.  В цей час біля приміщення було людно, тому гасити вогонь кинулися як кілька депутатів, які стяли поряд, так і охорона.

І хоча вогонь загасили дуже швидко, медики що приїхали за викликом, констатували серйозні  опіки. Коли його забирали, то чоловік був при свідомості і казав, що на такий страшний вчинок його спонукало те, що йому неправильно перерахували пенсію.

На місці працюють представники правоохоронних органів.

За даним прес-служби Львівської міської ради, потерпілий перебуває у 8-мій міській клінічній лікарні у важкому стані. Як повідомив начальник управління охорони здоров’я міста Володимир Зуб, інформація про постраждалого надійшла близько години тому.«Зараз постраждалого доставлено у 8-му міську лікарню. Він перебуває у важкому стані. Лікарі проводять протишокову терапію. Як нам відомо, постраждалий – мешканець не Львова», – повідомив Володимир Зуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *