ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Шота Руставелі ремонтуватимуть до кінця вересня

Львівський портал

|

У Львові продовжують ремонтувати вулиці міста. Зокрема, зараз триває ремонт вулиці Шота Руставелі на ділянці від вулиці О. Архипенка до вулиці Костомарова. Планують відремонтувати близько 900 кв.м. проїжджої частини та близько 400 м.кв. тротуарів.

За два дні на вулиці Шота Руставелі будівельники докладуть нову бруківку та  відремонтують тротуарну частину, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

На ділянці від вулиці О. Архипенка до вулиці Костомарова, на вулиці Шота Руставелі практично завершилися ремонтні роботи на проїжджій частині. До 21 вересня там вкладуть бруківку, але ще з тиждень рух транспорту на цій ділянці буде обмежено.

 «Коли зняли бруківку на цій ділянці, то побачили, що бетонна основа тут у дуже хорошому стані, а отже вдалось зекономити певні кошти. Ці гроші підуть на ремонт тротуару, де буда покладена така ж плитка, як на Личаківській. До 1 жовтня плануємо повністю завершити ремонт і рух транспорту на цій частині дороги буде відновлений», – розповів голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

Роботи на вулиці Шота Руставелі почались на початку вересня. На ремонт вулиці виділено 290 тис. гривень.

У 2009 році була відремонтована верхня частина вулиці Шота Руставелі, було переукладено близько 450 м.кв. бруківки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *