ОСТАННІ НОВИНИ

Які автівки у Львові крадуть найбільше

Львівський портал

|

Лідерами крадіжок автомобілів у Львові є “Шкода октавія”, “Фольксваген пассат”, “Деу” та ВАЗ. Про це повідомляє СГЗ ГУМВСУ у Львівській області.

За даними міліції, перші відкривають, використовуючи сканери, а в  “Жигулях” зривають дверні замки.
Прослідкувавши за обраною автівкою, злочинці ловлять момент, коли водій виходить з машини та зачиняє її брелоком управління автомобілем. Обравши мить, сканером перехоплюють сигнал, зчитують його. І вже потім, з легкістю, відчиняють авто.

На перешкоді автокрадіям не стають ні гаражі, ні сигналізація. Адже часто самі автовласники досить легковажно ставляться до того, що спрацьовує сигналізація на їхньому авто.
„Трапляється, – розповідають у правоохоронних органах, – вночі в автомобілі, який стоїть біля будинку, спрацьовує сигналізація. Людина вимикає її і лягає спати. А вранці машини вже немає. Звук сигналізації – це ж ознака того, що хтось добирається до машини. Якщо бачите, що хтось проявляє інтерес до вашої автівки, ходить, заглядає, то своєчасно повідомляйте у райвідділ, що може бути незаконне заволодіння і правоохоронці терміново виїдуть і затримають зловмисників”.
Викрадають автомобілі для різних цілей. Іноді, щоб вимагати у власника винагороду за їх повернення. Хоча, зі слів правоохоронців, такі випадки трапляються все рідше. Часто перебивають номери агрегатів. Ці машини, як правило, вивозять у інші області і там продають. Нерідко, викрадені автівки розбирають на деталі і вже їх перепродають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *