ОСТАННІ НОВИНИ

НДІ започатковує у Львові Школу для неурядових організацій

Львівський портал

|

Національний демократичний інститут міжнародних відносин (НДІ) розпочинає програму „Школа для неурядових організацій у Львівській області”, що триватиме протягом жовтня-грудня 2011 р. Про це йдеться у повідомленні НДІ.

У рамках програми експерти НДІ та лідери успішних українських громадських організацій навчатимуть і передаватимуть досвід ефективного вирішення місцевих проблем активістам не байдужим до долі свого краю. Протягом  жовтня-грудня 2011 року учасники програми зможуть пройти цикл навчань і консультацій, під час яких вони отримають необхідні знання та навички для розв’язання проблем місцевих громад і відстоювання інтересів громадян. 

«Школа для неурядових організацій у Львівській області» допоможе вирішити проблему нехтування питанням громадської активності у сільських районах України.  НДІ віднайде громадські організації у віддалених районах Львівської області і залучить їх до процесу побудови громадянського суспільства та вирішення проблем місцевих громад.

Програма навчання пропонує учасникам прослухати серію дводенних семінарів, виконати домашні завдання, відвідати консультації з основ ведення кампанії відстоювання інтересів громадян, побудови ефективної роботи з місцевою владою, місцевими осередками політичних партій, засобами масової інформації, залучення активних громадян та пошуку коштів на свою діяльність.

Громадські лідери з усіх районів, міст і сіл Львівської області запрошуються до участі у програмі.  До школи на конкурсній основі будуть зараховані ініціативні громадяни та активісти громадських організацій, які зможуть сформулювати актуальну місцеву проблему,  на вирішення якої будуть направлені їхні сили під час навчання.  

Охочі можуть заповнити аплікаційну форму та надіслати її до 14 жовтня 2011 року за адресою Національного демократичного інституту. Фіналісти будуть повідомлені про результати відбору до 24 жовтня 2011 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *