ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на Ярмарку спорту можна буде навчитися фехтуванню

Львівський портал

|

У четвер, 8 вересня Львів, перетвориться на великий спортивний майданчик – стартує Ярмарок спорту. У перший день Ярмарку усі охочі матимуть змогу, серед інших видів спорту, ознайомитися також із фехтуванням. Вихованці ЛДЮСШ № 2 розкажуть історію цього виду спорту, продемонструють показові бої. А також дадуть змогу всім охочим самим одягнути спорядження, взяти в руки шпагу або рапіру і спробувати  нанести укол суперникові. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Фехтування – це дуже романтичний, елегантний і мужній вид спорту.  Він не лише підтягує фізичну форму юнаків та дівчат, а й виховує в них  риси характеру, які дуже і дуже знадобляться у подальшому житті, навіть якщо спорт і не стане їхнім основним заняттям. Запрошуємо всіх прийти і особисто в цьому переконатися», – наголошує директор ЛЮДСШ № 2, тренер з фехтування Ольга Винницька.

Нагадаємо, на Ярмарку спорту можна буде ознайомитися з діяльністю спортивних клубів, поспілкуватися з керівниками та тренерами, отримати буклети та флаєри з інформацією про спортивні секції та осередки. Крім того, учасники Ярмарку проводитимуть показові виступи та майстер-класи.

Ярмарок спорту організовують громадське об’єднання «Самопоміч», управління внутрішньої політики та управління молоді, сім’ї та спорту  Львівської міської ради спільно зі спортивними федераціями Львова.

Довідка

Львівська  дитячо-юнацька спортивна школа № 2 знаходиться  за адресою: вул.Сеченова,7. Тел.: 237-49-44, 237-44-27.

Школа була заснована 20 лютого 1945 року. На 2009 р. в школі культивуються такі види спорту: легка атлетика, теніс, фехтування,карате-до. У відділенні фехтування працюють: 3 тренери вищої категорії, 4 тренери І категорії та  3 тренери ІІ категорії.

З вересня 2007 р. в школі відкрито групу для занять фехтуванням дітей з особливими потребами.

В ЛДЮСШ №2 проводяться методичні заняття з тренерами-викладачами де вони ознайомлюються з найновішими методичними розробками з питань тренувального процесу, підвищують свою кваліфікацію на курсах підвищення кваліфікації Львівського обласного комітету з питань фізичної культури і спорту МОН України. Проводяться збори з учнями, батьками, бесіди в навчальних групах, перевірка успішності учнів спортшколи в загальноосвітніх школах. Тренери-викладачі підтримують тісні зв’язки з вчителями шкіл.

Навчально-тренувальні заняття проводяться на власних спортивних базах на вул. Сеченова, 7 (зал фехтування площею 122 м. кв) та 2 зали фехтування на вул. Антоновича, 70 (площею 82,1 м. кв та 50,5 м. кв). На вказаних базах навчально-тренувальний процес проводиться з 16:00 до 21:00 год.

Заняття проводяться безкоштовно.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *