ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию затримали трьох грабіжників

Львівський портал

|

У неділю до чергової частини Стрийського райвідділу міліції звернувся 24-річний чоловік із заявою про пограбування, повідомляє СЗГ ГУМВСУ у Львівській області. Він розповів, що  опівночі його та ще трьох друзів побили невідомі і відняли мобільні телефони.
Міліціонери вже через годину «гарячими слідами» затримали зловмисників.
«Грабіж скоїли троє молодиків. Вони їхали з риболовлі додому, були напідпитку. Вирішили зупинитися і розпитати у перехожих, куди ті йдуть. Між ними виник конфлікт. Окрім того, що зловмисники забрали ц постраждалих мобільні телефони, вони ще й побили їх. Один із потерпілих знаходиться у лікарні»,- розповідає Мар’ян Фляк, начальник Стрийського РВ ГУ МВС України у Львівській області.
Двоє із затриманих вже не вперше потрапляють до міліції, у кожного з них – по судимості.
Зараз усі троє знаходяться у райвідділі, проти них порушили кримінальну справу за ознаками ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України («Грабіж поєднаний з насильством, яке не є небезпечний для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб, – карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років»).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *