ОСТАННІ НОВИНИ

Митники затримали фотоапарати і мобілки на 100 тисяч

Львівський портал

|

Минулої ночі  працівники митного поста «Краковець» Львівської митниці виявили у рейсовому автобусі «Неоплан» сполученням «Прага – Київ» велику партію техніки, яку намагались провезти через митний кордон України без сплати податків. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

За даними прес-служби, громадянин України, пасажир цього автобуса, повертаючись з Республіки Чехії зі службової поїздки, на вимогу заповнити митну декларацію вказав, що має при собі 4000 дол. США, 1800 грн та чотири сумки ручної поклажі, водночас заявив про відсутність товарів, які підлягають оподаткуванню.

Однак після перевірки заявлених відомостей під час митного контролю автобуса було виявлено незадекларовані товари, а саме чотири цифрові фотокамери фірм Nikon та Canon, телефонні апарати для сотових мереж зв’язку Nokia, iPhone, Samsung, HTC Desire S, а також портативні машини автоматичного оброблення інформації, що мають центральний блок, клавіатуру та дисплей.

Товар виявлено в дорожній сумці громадянина, яка містилась у багажному відділенні автобуса.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками ст. 340 Митного кодексу України. Товар загальною вартістю 90 750 грн вилучено до рішення суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *