ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові без гарячої води залишається 71 будинок

Львівський портал

|

 Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на сьогодні, 1 вересня, гарячу воду не отримує 71 будинок. З них 41 – через ремонтні роботи, 30 – через заборгованість. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Водночас, як розповів головний інженер підприємства Володимир Штейбарт, сьогодні відновлено подачу гарячої води в студентські гуртожитки ЛНУ ім. І. Франка (вул. Пасічна,22,62б,в, Медової Печери,39,39а).

«Зараз тривають ремонтні роботи на магістральній тепловій мережі на вул. Сахарова. Без гарячої води залишаються мешканці прилеглих будинків і 10 гуртожитків «Львівської політехніки», – розповів головний інженер «Львівтеплоенерго».

Через заборгованість гарячої води не отримує лише 30 будинки. Вчора було відновлено подачу гарячої води в будинки на вул. Драгана,4,11. ОСББ «Поступ», яке є власником цих будинків, оплатило всі поточні нарахування та частково погасило заборгованість. 

Нагадаємо, у зв’язку з ремонтними роботами на вул. Сахарова, припинено гаряче водопостачання до 21 житлового будинку за такими адресами: вул. Сахарова,31, вул. Лазаренка,48,48бл.А,48а, вул. Єфремова,68,79, вул. Кастелівка, 2,40, вул. Сміливих,5,28а, вул. Куликівська,39а,б,в,57, вул. Околична,16,18, вул. Кн.Ольги,5а,б,г,є, вул. Моршинська,11, до десяти гуртожитків НУ «Львівська політехніка» та до дитячого садка №42 на вул. Сміливих,26.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» просить вибачення у своїх споживачів за тимчасові незручності,пов’язані з проведенням необхідних робіт.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *