ОСТАННІ НОВИНИ

Суддю Кірєєва розсмішило ток-шоу з участю Тимошенко

Львівський портал

|

Головуючий у справі суддя Печерського районного суду Києва Родіон Кірєєв не зміг утриматися від сміху під час дослідження речових доказів у справі екс-прем`єр-міністра Юлії Тимошенко щодо газових угод 2009 року.

Родіон Кірєєв, переглядаючи запис програми “Шустер Live” від 21 травня, спочатку почав посміхатись.

Коли ж почав демонструватися епізод, де Юлія Тимошенко запитала в народного депутата від Партії регіонів Інни Богословської про “святу водичку”, суддя не зміг стриматися від сміху, але прикрив руками обличчя.

Як повідомлялося, 21 травня в ефірі програми “Шустер Live” член фракції Партії регіонів Богословська ставила Тимошенко запитання щодо газових контрактів, але не давала можливості відповідати.

Тимошенко почала виступ, але Богословська, перебиваючи її, запитала: “Тимошенко, Ви підписали газовий контракт. На скільки років була знижка?”.

Лідер “Батьківщини” пояснила, що контракти, які Росія підписала за останні 4 роки, є типовими для усіх країн, які споживають газ. “У всіх формула однакова”, – додала вона.

Богословська спитала, чи означає це, що у всіх країн однакова ціна у 450 доларів за тисячу кубометрів. Своє запитання вона повторила декілька разів, звинувативши Тимошенко у брехні.

“Інно Германівно, я Вас у минулій програмі попросила попити святої водички, а Ви що попили?”, – поцікавилась Тимошенко в Богословської, яка знову намагалася перебивати і постійно ставила одне і те ж запитання.

Після цього Тимошенко зауважила: “Кожна країна має типовий контракт, але кожен рік кожна країна намагається домовитися з “Газпромом” на вигідних умовах”. Вона продемонструвала підписаний нею газовий контракт, за яким на три роки, з 2009 по 2011 рік, зберігається пільгова неринкова ціна на газ.

Тоді Богословська встала зі свого місця та підбігла до центрального мікрофона, де стола Тимошенко. “Це намагання за руку схопити злодія”, – пояснила свій вчинок Богословська.

Аби не загострювати ситуацію, до мікрофона підійшов Шустер.

Згодом Тимошенко відійшла від мікрофона і сіла у крісло, проте Богословська побігла за нею. “Ви бігаєте від прокуратури і від мне”, – сказала вона. Це викликало сміх у студії.

Відзначимо, що на часі у суді триває розгляд речових доказів у справі Тимошенко, один з яких є ефір ток-шоу “Шустер Live”.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *