ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові гарячу воду не отримують 33 будинки

Львівський портал

|

На сьогодні, 31 серпня, гарячу воду не отримують 74 будинки, з яких 37 – через ремонтні роботи, 33 – через заборгованість та п’ять будинків (гуртожитки ЛНУ ім. І. Франка) – через відмову від гарячого водопостачання на літній період. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради посилаючись на ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«Завтра буде відновлено подачу гарячої води в студентські гуртожитки ЛНУ  ім. І. Франка (вул. Пасічна,22,62б,в, вул. Медової Печери,39,39а). Зараз тривають ремонтні роботи на магістральній тепловій мережі на вул. Сахарова. Без гарячої води залишаються мешканці прилеглих будинків і 10 гуртожитків «Львівської політехніки». Через заборгованість гарячої води не отримує лише 33 будинки. Ми відновили гаряче водопостачання у всі будинки БУ КЕВ Львова», – розповів головний інженер підприємства Володимир Штейбарт.

Станом на 29 серпня загальна заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 94 млн грн., з них заборгованість населення – 84 млн. грн.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» звертається до споживачів з проханням вчасно розраховуватися за послуги з теплопостачання та погашати заборгованість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *