ОСТАННІ НОВИНИ

«Старий Лев» визначив переможців конкурсу «Улітку я читаю»

Львівський портал

|

Цього тижня відбулося оголошення результатів конкурсу «Улітку я читаю», який був організований «Видавництвом Старого Лева» та відділом промоції міста ЛМР для популяризації читання серед дітей. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Ми отримали  33 відгуки більш ніж про 60 книг. Деякі діти так захопились акцією, що писали не по одному, а по 5-6 відгуків на книги. Усі відгуки були надзвичайно щирими на цікавими. Листи надходили від дітей 8-14 років. Нам навіть 15-річний хлопчина надіслав свій роман. Діти у цьому плані проявляли надзвичайну активність. Переможниця місяця липня, Марічка, уже встигла прочитати надіслані їй як приз книги та ще й у серпні написати на них відгуки. Природно, що найбільше відгуків надходило саме на книги нашого видавництва», – зазначили організатори акції.

Щодо літератури, якій віддають перевагу діти, то як зазначили у «Видавництві «Старого Лева», найбільше влітку дітям до вподоби пригодницька література, написана з гумором. Саме на такі книги приходило найбільше відгуків від дітей.

«Найбільше відгуків було на книги з серії «Читання для реготання». Популярні книги Володимира Рутківського, а також класика. Протягом багатьох років залишається популярною книга «Тореадори з Васюківки» Всеволода Нестайка», – розповіли у «Видавництві Старого Лева».

Отож переможцями акції стали 5 дітей зі Львова, Тернополя та Ужгорода, які завтра, 31 серпня, проведуть один день зі Старим Левом, де на них чекає екскурсія на вежу Ратуші та чудо-поїздом по місту, зустріч із письменницею Мар’яною Савкою, яка розповість як писати книги, а також о 16.30 розпочнеться гра-квест на площі Ринок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *