ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада планує стимулювати найкращих вчителів

Львівський портал

|

Комісія з питань освіти та науки Львівської обласної ради пропонуватиме на розгляд Львівської обласної ради Програму стимулювання вчителів, учні яких отримали найкращі результати на зовнішньому незалежному оцінюванні.  Про це інформує прес-служба Львівської облради.

“Таких результатів у ЗНО було здобуто як завдяки учням, так і вчителям. Тому ті вчителі, які найкраще підготували своїх учнів до зовнішнього незалежного оцінювання, а фактично і до вступу у вищий навчальний заклад, той педагогічний колектив, ціла школа, яка має найбільшу кількість найкращих результатів у ЗНО, повинні бути премійовані. Тоді вчитель зрозуміє, що його праця якимось чином оцінюється. Звичайно, цього є недостатньо є, краще би було, якби сама заробітна плата вчителя була суттєво вищою. Так обласна рада, враховуючи свій обмежений обласний бюджет, у цьому напрямку якийсь крок повинна зробити” — цитує прес-служба слова Юрія Підлісного.

За інформацією директора ЛРЦОЯО Лариси Середяк, із 652 абітурієнтів України, які набрали максимальну кількість   балів у  зовнішньому незалежному оцінюванні, 160 (24,54%) – абітурієнти, які проходили ЗНО у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти, зокрема, 111 абітурієнтів (17,02%) – у Львівській області.

        

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *