ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові відбудеться шоу з фехтування

Львівський портал

|

У Львові завтра відбудеться акція-показове шоу «Мистецтво фехтування: від середньовіччя до сучасності», повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Акція буде першим заходом із цілої низки, які відбуватимуться у нашому місті в рамках проведення «Тижня фехтування у Львові». Показове шоу розпочнеться о 13.30 год перед міською Ратушею.

“Фехтування – стародавній вид мистецтва, який має багатовікову історію. Наша акція із фехтування поєднає в собі лицарські часи середньовіччя та сучасний стиль фехтування. Понад 80 фехтувальників на пл. Ринок покажуть дійство, яке покликане продемонструвати весь романтизм, елегантність та високу культуру фехтування”- координатор акції, директор ЛДЮСШ № 2 Ольга Винницька.

Виступи розпочнуть стародавні лицарі у лицарських шатах та повному обмундируванні. Наступними свою майстерність фехтувальники продемонструють у синхронних показових виступах, де глядачі зможуть побачити основні прийоми фехтування та різні манери ведення бою. На завершення дійства глядачі побачать масові бої 25-30 пар юних майстрів фехтування. Тематична музика буде доповнювати виступи майстрів шпаги.

Нагадаємо, з 10 до 18 вересня триватиме «Тиждень фехтування у Львові». В рамках Тижня на відкритих майданчиках у всіх районах міста відбудуться виступи та майстер-класи відомих фехтувальників та тренерів Львівщини. У школах проводитимуться показові уроки, змагальні поєдинки за участі кращих спортсменів і тренерів з залученням учнів шкіл. Кульмінацією запланованих заходів стане Всеукраїнський турнір «Галицька осінь» пам’яті Володимира Козицького. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *