ОСТАННІ НОВИНИ

За сім місяців на Львівщині виробили промпродукції на понад 16 мільярдів

Львівський портал

|

У січні-липні 2011р. підприємства області реалізували промислової продукції на 16,3 млрд.грн. Про це повідомляє головне управління статистики у Львівській області.

У цьому обсязі 75,7% займала продукція переробної промисловості. Серед галузей переробної промисловості значним був внесок підприємств з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (27,6% від загального обсягу реалізації), машинобудування (12,0%), хімічної та нафтохімічної промисловості (6,0%), з виробництва продуктів нафтоперероблення (5,6%), целюлозно-паперового виробництва та поліграфічної діяльності (5,5%),

металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів (5,2%). Частка добувної промисловості у загальнопромисловому обсязі реалізації становила 5,3%, підприємств з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води – 19,0%.

У поточному році у промисловості Львівщини спостерігається суттєве нарощування обсягів продукції.

У січні–липні 2011р. відносно січня–липня 2010р. випуск промислової продукції в області збільшився на 15,2% (у сПідприємства переробної промисловості наростили обсяги продукції на 16,0%. Приріст забезпечено в усіх основних видах діяльності, за винятком підприємств з виробництва продуктів нафтоперероблення, хімічної та нафтохімічної промисловості.

На підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів відносно січня-липня 2010р. випуск продукції зріс на 7,6%.

Більше вироблено молока обробленого рідкого, свинини мороженої та свіжої чи охолодженої, ковбасних виробів, джемів, желе фруктових, печива солодкого і вафлів, м’яса і субпродуктів харчових свійської птиці, свіжих чи охолоджених; мінеральної газованої води, виробів хлібобулочних, горілки; замінників кави, шоколаду, олії рафінованої, пива.

Менше вироблено виробів макаронних, крупи, соків концентрованих, яловичини і телятини свіжих чи охолоджених та морожених, сиру свіжого неферментованого та сиру кисломолочного, пряників, масла вершкового, продуктів кисломолочних, яловичини і телятини, борошна, виробів кондитерських з цукру, включаючи білий шоколад, без вмісту какао, кави, сирів жирних, олії нерафінованої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *