Інцидент на українсько-польському кордоні: висаджені пасажири автобуса мало не заблокували перехід

Львівський портал

|

На українсько-польському кордоні, митному переїзді «Рава-Руська – Гребенне», українські прикордонники завернули пасажирський автобус, котрий прямував до Львова. Як повідомляє кореспондент «АвтоПорталу», серед пасажирів були і українські, й польські громадяни. Постраждавши через недобросовісність польських водіїв, пасажирам довелось добиратись від кордону до Львова попутним транспортом.

Сьогодні близько п’ятої години ночі автобус польських міжнародних автобусних ліній – «Polonus» прибув на митний переїзд «Гребенне». Попри суворі зауваження польських прикордонників щодо документів, які надали водії, транспорт із 44 пасажирами близько сьомої години ранку таки перетнув кордон і рушив на український бік.

Проте, пройшовши паспортний контроль польської та української митниць, пасажири дізналися, що таки не зможуть їхати далі. Виявилось, що водії польського перевізника відправились у рейс без технічного паспорта на авто, а це унеможливлює в’їзд та подальше пересування автобуса територією України. І, якщо польські прикордонники закрили очі на відсутність необхідного документа й пропустили автобус через кордон, то їх українські колеги були непоступливими до порушників.

Пасажири автобуса, дізнавшись, що далі за маршрутом вони не мають на чому їхати, вчинили спробу заблокувати в’їзд транспорту на територію України. Однак після наполегливих прохань працівників митниці та прикордонників, люди відмовилися від цієї ідеї. До Львова їм довелося добиратися попутками, на таксі чи маршрутками, що курсують із міста Рава-Руська. Найбільше не поталанило пасажирам, котрі через таку «затримку» не встигли на потяги, якими мали добиратись в інші міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *