ОСТАННІ НОВИНИ

У День Незалежності України трусонуло столицю США

Львівський портал

|

На східному узбережжі США стався землетрус магнітудою 5,8. Особливо сильно підземний поштовх відчувався в американській столиці. Евакуйовані співробітники Білого дому, Конгресу, Пентагону і федеральних відомств, розташованих у Вашингтоні, повідомляє Голос Америки.

Поштовхи також відчувалися в Нью-Йорку, тут евакуювали людей з хмарочосів, у тому числі з будівлі міської мерії. Як сказав мер Нью-Йорка Майкл Блумберг, спочатку він вирішив, що будівлю струснуло внаслідок ремонтних робіт, які там проводяться. “Але потім труснуло сильніше”, – додав він.

У результаті евакуації з висотних будівель на вулицях Манхеттена опинилися тисячі людей, проте це не викликало паніки, і після перевірки хмарочосів службовці змогли повернутися на свої робочі місця. Даних про жертви і руйнування не надходило, хоча поліція повідомляє, що деяким будівлям завдано незначних збитків.

Після землетрусу на деякий час припинив роботу аеропорт Джона Кеннеді і аеропорт Ліберті в Ньюарку. Роботу двох аеропортів було відновлено після перевірки стану злітно-посадкових смуг і обладнання.

Укрінформ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *