ОСТАННІ НОВИНИ

Цимбалюк відкрив районний центр зайнятості у Буську

Львівський портал

|

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк 19 серпня у рамках робочого візиту у Буський район взяв участь в офіційному відкритті районного центру зайнятості. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Участь в офіційному відкритті також взяли голова Буської райдержадміністрації Володимир Сай, голова Буської райради Володимир Замроз, перший заступник директора Львівського обласного центру зайнятості Василь Буртник, директор Буського районного центру зайнятості Степан Миляновський та інші.

Учасники офіційного відкриття районного центру зайнятості урочисто перерізали стрічку, а священики здійснили обряд освячення приміщення.

Михайло Цимбалюк розповів, що держава викупила старе приміщення, яке раніше практично не використовувалось, вклала близько 5 мільйонів гривень і зараз у центрі Буська постав новий районний центр зайнятості, у якому відвідувачі отримуватимуть вчасну оперативну інформацію про весь спектр вакансій у районі та у області загалом.

Голова Львівської облдержадміністрації оглянув приміщення районного центру зайнятості і наголосив, що усі ми сьогодні – прекрасний приклад співпраці держави та місцевої влади. Крім того, голова облдержадміністрації висловив подяку голові Буської райдержадміністрації, директору Буського районного центру зайнятості та Львівського обласного центру зайнятості і наголосив, що Буський район сьогодні має найкращий показник по збору урожаю в області, у районі повністю відсутня заборгованість по заробітній платі, найменша кількість неосвоєної землі і лише близько п’ятисот осіб шукають роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *