ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» програли ПАОК 0:2

Львівський портал

|

Два голи пропустила команда Кононова у виїзному матчі в Салоніках, однак це цілком не відповідає грі, що її показали «Карпати». Адже вже на 7-ій хвилині львів`яни мали стовідсотковий шанс повести у рахунку – Худоб`як у карному майданчику не зщміг пробити у порожні ворота, а поцілив у захисника.
Натомість греки за 8 хвилин скористалися нагодою і після невдалої гри центральних захисників «Карпат» і гарного удару головою Атанасіадіса повели в рахунку.
Львів`яни не знітилися і взяли ініціативу, планово насідаючи на ворота господарів. результат прийшов на 40-ій хвилині, коли після кількаходової комбінації Лукас виходить сам на сам і забиває гол. ОДнак польський арбітр гол не зараховує, скоріш за все побачивши у цьому моменті гру рукою з боку гравця «Карпат».
Другий гол «Карпати» пропустили на 55-ій хвилині, коли після подачі Етто справа Ліно з лівої з лівого кута карного зльоту пробив впритул зі стійкою. Слід зауважити, що ніхто із захисту львів`ян не заважав гравцеві господарів, а лиш дивидися, як після пасу з правого флангу атаки м`яч акуратно лягає на ногу бразильському захисникові.
Три заміни Кононова результату не дали – львівська команда не змогла втримати контроль над центром. І хоча кілька потенційних моментів «Карпати» мали, однак брак взаєморозуміння хавбеків і нападників, а також помилки у виконанні призвели до того, що за тиждень у Львові «Карпатам» доведеться вирішувати надскладне завдання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *