ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через борги перекрили каналізації у 31 помешканні боржників

Львівський портал

|

Як розповіли у ЛМКП «Львівводоканал», від почату тижня у місті працюють фахівці «Полтававодоканал», які за допомогою «Спрута» відмикають боржників від каналізації. Відтак 31 помешканння, власники яких заборгували за воду, позбавлені послуг з водовідведення. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Відтепер окремі мешканці вулиць Кавалерідзе, Трильовського, Антонича, А.Давидовича, Виговського, Петлюри, Величковського не зможуть користуватися каналізацією до повного погашення боргу та оплати 250 грн за під’єднання. Втім полтавчани не лише блокували каналізацію, а й під’єднували ті помешкання, які були відімкнені за борги ще у травні.

«На місці роботи полтавської бригади працюють наші контролери, у яких можна з’ясувати усі спірні питання. Краще оплатити борги, або домовитися про їх реструктуризацію, аніж потім жити без каналізації. Наша мета – це спонукати людей до вирішення проблеми заборгованості, а  не відключити якомога більше боржників», – зазначив заступник директора ЛМКП «Львівводоканал» Олег Капко.

Сьогодні, 18 серпня під загрозою відімкнення опинилися мешканці Франківського району. ЛМКП «Львівводоканал» закликає боржників не зволікати з оплатою за спожиту воду, адже тим, хто не встигне сплатити борги, доведеться бути без водовідведення до наступного приїзду полтавчан у серпні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *