ОСТАННІ НОВИНИ

Для радіальних автобусних маршрутів надрукували мільйон квитків

Львівський портал

|

Сьогодні, 15 серпня у Львові запрацювали 4 радіальні автобусні маршрути та введено у дію проїзні трансферні квитки, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.   

«Квиток впроваджений для того, щоб запропонувати пасажирам таку опцію, як проїзд за одну і ту саму ціну з одного кінця міста в інший кінець. Придбати квиток можна у водія автобуса, а потім в центрі здійснити безкоштовну пересадку з цим же квитком. Квиток надається за вимогою пасажира. Ці квитки розраховані лише для пасажирів, які планують здійснити пересадку», – повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус.                    

На сьогодні, надруковано вже 1 мільйон трансферних квитків.

«Трансферний квиток є передвісником електронного квитка, ми хочемо, щоб пасажири навчились користуватись ним. Протягом першого тижня впровадження трансферного квитка на звороті квитка не проставлені дати дії проїзного документа. Вже через тиждень на кожному квитку буде стояти відповідна дата, квиток буде дійсний протягом одного дня», – повідомив директор АТП №1 Орест Гриньків.      

Як вже було зазначено, 4 радіальні маршрути – це тільки перший етап реорганізації руху громадського транспорту у місті.

«Найближчим часом ми проведемо громадські слухання, потім офіційно затвердимо маршрутну мережу, восени проведемо конкурси на перевезення, відповідно до нової маршрутної мережі. Загалом, у місті діятиме 6 радіальних маршрутів. Ще два маршрути курсуватимуть від ТЦ «Метро» та з Винник, вони проходять по вул. Личаківській та по вул.Городоцькій, які зараз ремонтують», – зазначив Андрій Білоус.               

У зв’язку з впровадженням радіальних маршрутів відбулись зміни руху маршрутів №№ 3,5 та 11.                        

«Маршрут № 3 курсуватиме з  6.30 і до 22.00, інтервал руху – 6 хвилин. Інтервал маршруту №1а – 7 хвилин, інтервал маршрут №5  – 8 хвилин. Інтервал маршруту № 11 – 7 хвилин. Інтервали підібрані так, щоб пасажир, який в центрі  пересідає з одного радіального маршруту на інший, не чекав автобуса, а мав змогу одразу пересісти в потрібний автобус», – наголосив Орест Гриньків.                     

Нагадаємо, маршрут №3 курсує з Рясне-2 до ТЦ «Магнус», маршрут №5  – від Санта-Барбари до пл. Різні, маршрут №11 – від ТЦ «Кінг-Крос» до пл.Різні, маршрут №1а – івд Галицького Перехрестя до пл.Галицької.                                  

19 серпня у Львові пройдуть громадські слухання щодо нової маршрутної мережі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *