ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Ряшеві розпочнеться міжнародний культурний захід Європейський Стадіон Культури

Львівський портал

|

 Сьогодні, 12 серпня, у Ряшеві (Республіка Польща) розпочинається міжнародний культурний захід – Європейський Стадіон Культури. Він триватиме три дні, до 14 серпня. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У цьому культурному заході, організованому спільно Міністерством культури і національної спадщини Польщі, Національним Центром Культури та Урядом міста Ряшева, візьмуть участь відомі українські та польські колективи. У межах заходу відбудуться виставки та покази майстрів з України та з Польщі.

Європейський Стадіон Культури має на меті презентувати культурну різноманітність України та Польщі – організаторів майбутнього Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

«Користуючись часом, коли весь світ дивитиметься на нас, ми прагнемо представити культурний та спільний потенціал сусідніх країн через організацію виняткових художніх заходів на найвищому рівні. З допомогою цього проекту ми прагнемо створити атракційну платформу порозуміння через популяризацію культурної спадщини, а також промоцію української та польської культури в галузі музики, театру, літератури чи танцю в їх найбільш новаторських формах», – повідомили організатори заходу.       

Довідка

План проведення заходів Європейського Стадіону Культури у Ряшеві:

П`ятниця, 12 серпня:

20:20. Пл. Ринок . Концерт-відкриття « GRAMY RAZEM!».

22:30. Teren przy Hali Obrabiarek/przy PKP. NoBorder Music. AXMusique, Rebeka & B. Szczęsny Rubber Dots, Last Robots.

Субота, 13 серпня:

18:00. Пл. Ринок. ART.BOX UA/PL. ДахаБраха & Port Mone, Zavoloka & VJ Laetitia Morais, Андрухович & Karbido, R.U.T.A. NA USCHOD!, Перкалаба, Anniebri, Zapaska, VJ Groupe Cube, Music 4 Buildings. 

24:00. Клуб «Festiwalowy» (вул. Яна ІІІ Собєського, 18). Silent Disco

24:00. Teren przy Hali Obrabiarek/przy PKP. NoBorder Music. Pati Yang, Igor Boxx, Bueno Bros, Slutocasters

Неділя, 14 серпня:

18:00. Клуб «Festiwalowy» (вул. Яна ІІІ Собєського, 18). Jazz Ethno Fusion, ShockolaD, Татош Банда, Fusion Jam Session, Live Electronic Project «Dj Binghi & Banda Arkan».

24:00. Клуб «Festiwalowy» (вул. Яна ІІІ Собєського, 18). Silent Disco

Також передбачені театральні вистави, зустрічі, обговорення, фільми, виставки, акції: вистава «Глорія» Театру «Воскресіння», вистава «Ambasada» театру «Republika USTA USTA», зустріч з Богданом Задурою та Юрієм Андруховичем, перегляд фільму «Останній кордон» та багато іншого, не менш цікавого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *