ОСТАННІ НОВИНИ

З понеділка у Львові запрацює новий автобусний маршрут 1а

Львівський портал

|

З 15 серпня у Львові запрацює новий радіальний маршрут 1а, що курсуватиме від Галицького Перехрестя до пл. Галицької, інформує прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, з 15 серпня у місті курсуватимуть радіальні маршрути №№ 1а, 3, 5 та 11. Маршрут №3 їхатиме з Рясне-2 до ТЦ «Магнус», маршрут №5 курсуватиме від Санта-Барбари до пл. Різні, маршрут №11 – від ТЦ «Кінг-Крос» до пл.Різні.                      

Перший автобус кожного маршруту розпочинатиме рух о 6.50 год. ранку. На маршруті № 11 працюватиме 9 автобусів; на маршрутах №3 та 5 курсуватиме по 7 автобусів;на маршруті №1а – 6 автобусів.

Підставою для проїзду у маршрутах №1а, 3, 5 та 11 є  трансферний квиток, що коштуватиме 2 гривні, а також дасть змогу здійснити пересадку в центрі з одного радіального маршруту на інший.

 «Трансферні квитки мають забарвлення відповідно до кольорового зонування міста – це допоможе городянам швидше зрозуміти головні принципи руху нової транспортної схеми міста», – повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

Придбати їх можна буде у водія автобуса. При пересадці  у інший автобус водій вилучатиме квиток. Скористатися квитком для проїзду у одному автобусі, тобто, до прикладу, приїхати у центр і повернутися тим самим маршрутом назад, буде неможливо.

Нагадаємо, 19 серпня у Львові пройдуть громадські слухання щодо нової маршрутної мережі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *