ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільше львівських байкерів лякають «ВАЗи», «Daewoo» та водії-пенсіонери

Львівський портал

|

Найбільше львівських байкерів лякають водії «ВАЗів», «Daewoo» та водії-пенсіонери. Про це АвтоПорталу під час сьогоднішньої флеш-моб акції байкерів повідомила одна із учасниць заходу Наталя Бабашина.

«Найбільші курйози трапляються з байкерами, коли їм на дорозі трапляються з водії автомобілів «ВАЗ-2101», «Daewoo Lanos» та, як не дивно «ВАЗ 2109» вишневого кольору», – сказала Н.Бабашина.

За словами співрозмовниці, тривогу у водіїв двоколісних транспортних засобів також викликають водії-пенсіонери, що несуть потенційну небезпеку на дорозі так само, як і недосвідчені молоді водії.

Нагадаємо, що сьогодні у центрі Львова біля пам’ятника Адаму Міцкевичу відбулась акція протесту байкерів проти свавілля на дорогах міста та бездіяльності ДАІ, що призводить до смертей велосипедистів, скутеристів та мотоциклістів.

На захід з’їхалось понад півсотні байкарів які роздавали водіям автомобілів листівки із закликами: «Будьте уважні! Ми також хочемо повернутись додому!!!» та «Обережно! Дивіться в дзеркала! Дотримуйтесь правил!».

Учасники флеш-моб акції підготували лист звернення до начальника Львівської ДАІ Богдана Моцака, аби ДАІшники прийняли якісь міри до автомобілістів які користуються мобільними телефонами за кермом та не слідкують за дорогою.

У підсумку байкери та речниця обласної ДАІ Світлана Добровольська домовились сісти за стіл переговорів аби якось на ділі вирішити проблему велосипедистів, скутеристів та мотоциклістів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *