ОСТАННІ НОВИНИ

Пустовойтенко читав мантри на львівському стадіоні

Львівський портал

|

Радник Президента України Валерій Пустовойтенко у рамках робочого візиту до Львова спільно із головою Львівської облдержадміністрації Михайлом Цимбалюком відвідали будівельний майданчик стадіону, який будуються до Чемпіонату Європи із футболу 2012 року, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Валерій Пустовойтенко оглянув хід будівництва стадіону, детально ознайомився із проведенням будівельних робіт та заслухав звіт генерального підрядника будівництва об’єкту.

За підсумками візиту на місце будівництва, Валерій Пустовойтенко наголосив на необхідності належного облаштування інфраструктури навколо стадіону й пришвидшенні темпів виконання робіт. З його слів, роботи із облаштування інфраструктури об’єкту повинні бути завершені протягом вересня-жовтня 2011 року.

«Стадіон буде зданий в експлуатацію до кінця жовтня цього року. Я переконаний, що при належній організації роботи усі терміни будуть витримані», – сказав Валерій Пустовойтенко.

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк додав, що на організацію будівельних робіт на будівництві стадіону буде звернена особлива увага і надалі під його керівництвом двічі на тиждень проводитимуться виїзні робочі наради.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *