ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці в складчину поремонтували та впорядкували вулицю в центрі Львова

Львівський портал

|

Підприємці почали активніше співпрацювати з владою міста. Минулого року вони брали участь у ремонті вулиці Вороного, Староєврейської та Театральною. Цього разу вони долучились реконструкції вулиці Шевської. Про це під час брифінгу повідомила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.

«На даний момент Шевська є однією з вулиць, яка потребувала глобального ремонту. Ця вулиця за останні роки не прикрашає міста, тому що вона була в поганому стані з технічного боку та аварійному з боку інженерії, – повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Вулицю змостили бруківкою та  відновили прозаїчне покриття. Також були проведенні роботи по заміні водопроводу, будинкових відводів та каналізаційних випусків. Окрім того будуть відновленні тротуари, а на  хідниках розмістять гранітну плитку.

В продовж вулиці розмістили лавки та квіткові алеї.

Такі роботи обійшлися в 240 тис гривень. З них 30 тис грн виділили з міського бюджету на інженерні роботи, решту робили за спонсорські кошти.

«Підприємці охоче залучаються до співпраці з мерією», – зауважила Ірина Маруняк.

Зокрема  книгарня «Літера» виділила 40 тис гривень,  готель «Леополіс» спонсорував 100 тис гривень, також частину коштів доклали невеликі підприємства. 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *